15.000 FORINT FELETT INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS magánszemélyeknek!

Gluténmentes édességek, vegán édességek

Információk a Gluténmentes édességek, vegán édességek termékekről

Gluténmentesek édességek, vegán édességek
Kinek ajánljuk?
Gluténmentes, vegán bonbonokat készítünk, hogy a diétázók, ételérzékenységgel, ételallergiával, tudatos étrenddel élők számára is legyenek finom édességek, amiket be tudnak illeszteni a számunkra egészséges életmódjukba. Amiket magukkal tudnak vinni az iskolába, munkahelyre, utazásra, játszótérre, vagy csak este az ágyba egy jó film mellé. Olyan termékeket fejlesztettünk, amit mi, a családunk, a barátaink is biztonsággal és örömmel fogyasztanak. Ami jó társ egy hétköznap délutáni kikapcsolódáshoz, de finom ajándék akkor is, ha valakinek szeretnénk örömöt okozni és meglepni vele. A bonbonjaink amellett, hogy vegánok, nem tartalmaznak finomított cukrot, mesterséges tartósítószert, színezéket vagy ízfokozót. Vagyis olyan termékeket fejlesztettünk, ami összetételben és ízben is magas minőséget biztosít azoknak, akik ezeket az édességeket választják maguknak, a családjuknak, barátaiknak vagy akár céges partnereiknek ajándékba. 
Garantáltan gluténmentes édességek
A Majomkenyér bonbonjai olyan alapanyagokból készülnek, amelyek garantáltan gluténmentesek. Tehát a gluténérzékenységgel élők is biztonsággal fogyaszthatják! Két kiszerelésből és 4 ízből választhatnak a gluténmentes édességeket kedvelők: a sós-karamellás, a mogyoróvajas, a málnás-kókuszos és az epres-kókuszos bonbonok hat és három szemes csomagolásban készülnek. Arra törekedtünk, hogy aki ezekből gluténmentes bonbonokból választ, pontosan azt az ízélményt kapja, mint a nem-mentes verzióktól. A bonbonokat alternatív édesítőkkel készítjük, nem használunk a készítésükhöz mesterséges tartósítószert, színezéket. A gluténmentes édességeinket úgy állítottuk össze, hogy többféle mentességet is kiszolgáljanak. Így akinek nem csak a glutént, de más alapanyagot is ki kell hagynia az étkezéséből, annak se kelljen kompromisszumot kötnie vagy lemondani egy finom gluténmentes bonbonról. Bonbonjaink nem csak gluténmentesek és vegánok, de találsz köztük élelmi rostban gazdag verziót is.
Vegán édességek
A vegán és gluténmentes bonbonjaink nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt. Olyan változatos ízvilágot alakítottunk ki, amiben mindenki megtalálhatja a kedvére való vegán édességet. A vegán étrendben esetén nagyon fontos a tudatos tervezés, és az, hogy ne csupán az állati eredetű összetevők elhagyása legyen a cél, hanem a megfelelő tápanyagok bevitele is. Lehetőleg mindez úgy, hogy finom is a kiválasztott édesség. A termék fejlesztésénél nagyon fontos szempont volt számunkra, hogy aki a vegán bonbonjaink közül választ, olyan magas minőségű, finom, gondosan választott alapanyagokból készülő terméket vásároljon, amivel ízben, összetételben is elégedett lehet. A vegán édességeink beilleszthetőek a gluténmentes étrend mellett a laktózmentes, paleo, vegetáriánus diétába is. 
A Majomkenyér édességekben nem használunk tejterméket
A gluténmentes és vegán bonbonjaink nem tartalmaznak semmilyen tejterméket, így a laktózmentes diétát folytatók is fogyaszthatják. Bár tej nélkül készülnek ezek a vegán és gluténmentes édességek, de ízélményben semmivel sem maradnak el azok mögött a termékek mögött, amelyek a klasszikus összetétellel kerülnek a boltok polcaira. A Majomkenyér vaktesztjén is megmérettetett bonbonokat a kóstolók nem tudták megkülönböztetni a hagyományos összetevőkkel készülő bonbonoktól. A gluténementes, vegán édességeinket a nem-mentes étkező kóstolók is a legfinomabbak között az első helyekre sorolták.
Pálmaolaj-mentes édesség
Örömmel készítünk olyan bonbonokat, amik azon túl, hogy mentesek, még finomak is. Ugyanakkor az is fontos volt számunkra a termékfejlesztésnél, hogy tudatos gyártóként, a termék minőségét is szem előtt tartva, az összetevőket úgy válogassuk össze, hogy az ne jelentsen plusz terhet a környezetre. A pálmaolajat tudatosan, a kezdetektől hagytuk ki a termékeinkből, így a vegán édességekből is, hogy a termékeink így környezettudatosabbak legyenek, és a gyártásuk ne vegye el az orángutánok élőhelyét sem.
Tartósítószer, színezék és ízfokozó nélküli édességek
A Majomkenyér termékek 2013-ban kezdődő fejlesztésekor már biztosak voltunk abban, hogy nem szeretnénk sem mesterséges tartósítószert, színezéket és ízfokozót használni. Olyan vegán édességek gyártására törekedtünk, amik természetes ízeiktől finomak, és a gyártási és csomagolási eljárás adja a tartósságukat. Ma is ennek megfelelően gyártjuk a gluténmentes bonbonokat, kekszeket.
Rendelési és szállítási tudnivalók
A megrendelésedet a webshopunkkon keresztül adhatod le. Magánszemélyként 15.000 forint felett ingyenesen kiszállítjuk neked, ez alatt 1500 forint a házhozszállítás díja. Viszonteladóként 40.000 forint felett kapod meg ingyenes kiszállítással a csomagodat.

Logisztikai partnerünk futárcége a GLS, amely 48-72 órán belül kézbesíti számodra a termékeket. Ha bármilyen kérdésed felmerül, a majomkenyer@majomkenyer.hu email címen tudod részünkre jelezni és mi felvesszük veled a kapcsolatot, hogy minél hamarabb választ kaphass a kérdésedre.

ÜNNEPI IDŐSZAK KISZÁLLÍTÁSI MENETRENDJE