15.000 FORINT FELETT INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS magánszemélyeknek!

Gluténmentes keksz

Információk a Gluténmentes keksz termékekről

Gluténmentes keksz

Kinek ajánljuk?

Gluténmentes kekszeinket olyan önként vagy kényszerből diétával, tudatos étrenddel élők számára fejlesztettük, akik biztonságos és finom édességeket keresnek. 2013-as indulásunk óta az a célunk, hogy olyan kekszeket készítsünk, ami könnyebbé, önfeledtebbé teszi a hétköznapokat, különlegesebbé az ünnepeket – elsősorban azért, mert mindenki szabad szájjal, kompromisszumok nélkül ehet finomat. Az évek során változatos ízekben fejlesztettük gluténmentes kekszeinket. Ma már a hagyományos, klasszikus ízek mellett a különlegesebb élményeket keresők is találnak kedvükre valót. A vegán kekszek 2021-es bevezetésével pedig azt az igényt is sikerült kiszolgálni, hogy az állati összetevőket nem tartalmazó mentes keksz is legyen a piacon, ami amellett, hogy biztonsággal fogyasztható gyermekek és felnőttek részére egyaránt, még nagyon finom is. 

100% gluténmentes!

Gluténmentes kekszeinkhez olyan alapanyagokat válogattunk össze, amiket a gluténérzékenységgel élők és a gluténmentes termékeket keresők fogyaszthatnak. Garantáltan gluténmentes összetevőink lassan felszívódó szénhidrátokból, alternatív édesítőkből, tápanyagokban gazdag alapanyagokból állnak. Tudjuk, hogy milyen felelősséggel jár olyan élelmiszerek előállítása, ami gluténmentes diétába illeszthető. És az is fontos számunkra, hogy ezek a biztonságos édességek ne csak egy gluténmentes diéta elemei legyenek, hanem valóban finom és egészséges édességek. A változatos ízvilág és a megbízható alapanyagok párosításából olyan gluténmentes kekszeket fejlesztettünk, amik között mindenki megtalálja a kedvére valót. Kekszeinket között Great Taste és Mentes díjas ízeket is találtok.

Nem csupán gluténmentes, hanem vegán is

A gluténmentes kekszeink között találtok vegán kekszeket is, amelyek semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaznak. Mivel egyre nőtt a mentes édességek között a vegán finomságokat kereső vásárlók száma, így 2021-ben mi is bemutattuk első gluténmentes kekszeinket, kókuszos és mogyoróvajas ízben. Örömmel fejlesztettünk egy olyan terméket, ami az egészséges összetevők mellett környezet- és állatbarát édességként kerülhet a polcokra. A vegán étrend és életmód a tudatos tervezést igényel, hogy minden tápanyag megfelelő mennyiségben kerüljön a szervezetbe. Ezt szeretnénk mi is támogatni ezzel a mentes és finom vegán kekszcsaláddal. A vegán életmódot választókat nem csak terméket, de egy Vegán Fehérje kalkulkulátort is fejleszthettünk, amin nyomon követhetik, hogy mennyi fehérjét fogyasztottak egy nap és mennyire van még szükségük.

Tejmentes kekszek

A Majomkenyér egyik kekszében sem használunk tejterméket. Már a kezdetekben úgy határoztuk, hogy termékeinkből nem csak a glutént, de a tejet, tejtermékeket is kihagyjuk, ezt a szempontot figyelembe véve álltunk neki a termékfejlesztésnek 2013-ban. A kekszek között találtok tejmentes kekszeket, és tejterméket nem tartalmazó kekszeket is. Tehát ahogy glutén, úgy tejtermék sem kerül be az üzemeinkbe, így vegetáriánus, vegán, laktózmentes, tejmentes, paleo diétát folytatók számára így egyaránt bizonsággal fogyaszthatóak a kekszeink.

Pálmaolaj? Garantáltan nem használunk!

A kekszeink fejlesztésekor fontos szempont volt, hogy finom, többféle mentességet is kiszolgáló édességek legyenek, ugyanakkor ahhoz is ragaszkodtunk – nem csak azért, mert a nevünk kötelez -, hogy pálmaolaj se kerüljön a Majomkenyér kekszekbe. Azzal, hogy nem használunk pálmaolajat a termékeinkbe, azt is szeretnénk kifejezni, hogy számunka fontosak az emberi jogok, a környezet- és állatvédelem is.

Hozzáadott cukor nélkül készülő gluténmentes kekszek

Gluténmentes kekszeink között találtok olyanokat, amelyek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot. Mivel a cukorbetegségnek gyakran kísérője a gluténérzékenység, laktózérzékenység vagy tejallergia, így fontosnak tartottuk, hogy olyan kekszeket is készítsünk, ami diabétesszel élve is beilleszthető az étrendbe. A dobozokon feltüntetett poliol tartalom is segít az eligazodásban, ha cukorbetegséggel élsz. Jelenleg két ízben kínálunk cukormentes kekszeket: a kókuszos-citromos és az áfonyás-kókuszos kekszeink hozzáadott cukor nélkül készülnek, csak természetesen előforduló cukrokat tartalmaznak. 

Rendelési és szállítási tudnivalók

A megrendelésedet a webshopunkkon keresztül adhatod le. Magánszemélyként 15.000 forint felett ingyenesen kiszállítjuk neked, ez alatt 1500 forint a házhozszállítás díja. Viszonteladóként 40.000 forint felett kapod meg ingyenes kiszállítással a csomagodat. Logisztikai partnerünk futárcége a GLS, amely 48-72 órán belül kézbesíti számodra a termékeket.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, a majomkenyer@majomkenyer.hu email címen tudod részünkre jelezni és mi felvesszük veled a kapcsolatot, hogy minél hamarabb választ kaphass a kérdésedre.

ÜNNEPI IDŐSZAK KISZÁLLÍTÁSI MENETRENDJE