15.000 FORINT FELETT INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS magánszemélyeknek!

Gluténmentes szaloncukor, vegán szaloncukor

Információk a Gluténmentes szaloncukor, vegán szaloncukor termékekről

Gluténmentes szaloncukor, vegán szaloncukor

Kinek ajánljuk?

Ünnepek idején különösen fontos, hogy mindenki megkapja azt a figyelmet, ami jó érzéssel tölti el. Nem maradhat ki senki a karácsonyfa körül zajló titkos szaloncukor-vadászatból vagy a vacsora utáni levezető szaloncukor eszegetésből. Mi is tudjuk milyen fontosak ezek az élmények, ezért is döntöttünk úgy néhány évvel ezelőtt, hogy a Majomkenyér csapatával gluténmentes szaloncukrokat is készítünk. Az édességek nem csupán gluténmentesek, hanem vegánok is. Ami pedig legalább ennyire fontos, nagyon finomak is. Különböző ízekkel készülünk minden évben, és viszonteladóinkkal együtt arra törekszünk, hogy minél több helyen hozzájuthassatok ezekhez az ünnepi édességekhez. A szaloncukrok mellett gluténmentes, vegán adventi naptárral is készülünk nektek év végére, hogy az ünnepi készülődés is „finoman” teljen kicsiknek, nagyoknak és azoknak a felnőtteknek, akik lélekben gyerekek maradtak – de életmódjuk, diétájuk miatt odafigyelnek arra, hogy milyen édességet esznek. 

Gluténmentes szaloncukor

A gluténmentes szaloncukor a Majomkenyér termékei közül az az édesség, amit nyaranta tesztelünk a barátainkon, hogy ti karácsonyra biztosan a legfinomabb ízeket tehessétek a fára, asztalra. A kezdetektől kizárólag gluténmentes édességeket készítünk, így van kellő rutinunk abban, hogyan kell ezekből az alapanygokból finomat készíteni, de számunkra is mindig nagy öröm, amikor a gluténmentes szaloncukor aktuális évi ízei elkészülnek, mi és az előkóstolók is nagyon elégedettek vele, ti pedig olyanokat írtok nekünk karácsony előtt és után, hogy „ebből akár egy tonnát is meg tudnék enni”. Ahogy minden más termékünknél, így a gluténmentes szaloncukrainknál is garantáltan gluténmentes alapanyagokat használunk, így biztonsággal fogyaszthatóak a gluténérzékenységgel élők számára is. Készítettünk más mákos-citromos, almás, mogyoróvajas és sós-karamellás szaloncukrot is – mindegyiknek meg lett a maga rajongótábora. A célunk az, hogy bár „mentes” szaloncukor, az íze ne kompromisszum, hanem csak tiszta élvezet legyen. Mindezek mellett minden évben törekszünk rá, hogy legyen olyan termékünk is, ami élelmi rostban gazdag vagy élelmi rost forrás, hogy ne csupán finom, de igazán testbarát édesség is legyen.

Gluténmentes szaloncukor, ami vegán szaloncukor is egyben

A vegán szaloncukraink a vegán édességeinkből, bonbonjainkból „nőtték ki” magukat, vagyis – ahogy a kekszeknél és a bonbonoknál is igaz – nem csupán vegánok, hanem gluténmentesek is. Az alapanyagok között nincsen állati eredetű összetevő, és a vegán szaloncukor bevonata pedig eritrites étcsokoládé. Az ünnepek alatt sokszor kihívás olyan édességet kínálni, amit egyrészt a diétával élő vagy tudatos táplálkozást folytató családtag, vendég is megehet, másrészt van annyira finom, hogy a nem-mentesen étkezőknek is ízlik és szívesen fogyasztják. A Majomkenyés gluténmentes, vegán szaloncukraival ezt a kategóriát szerettük volna megteremteni és a visszajelzéseitek alapján sikerült is. 

Tejet nem tartalmazó szaloncukor

A Majomkenyér szaloncukraihoz semmilyen tejterméket nem használunk fel, és az üzemünkben sincsenek tejes alapanyagok. A vegán szaloncukrok, azon túl, hogy tejmentesek, semmilyen állati eredetű összetevőt sem tartalmaznak, vagyis tojásmentesek is. Bár az édességek sokféle mentességek kiszolgálnak, ezzel együtt is fontos volt számunkra, hogy igazán finomak is legyenek. Tekintettel arra, hogy a szaloncukrok nem tartalmaznak tejterméket, így laktózmentes, vegán és vegetáriánus étrendbe is illeszthetőek.

Pálmaolaj-mentes szaloncukor

Az ünnep az egymásra figyelés időszaka, és ez nem csak a szeretteinket jelentheti, hanem a környezetünket is, amiben élünk. A gluténmentes, vegán szaloncukrokhoz – ahogy a többi termékünkhöz esetében is így van – nem használunk pálmaolajat. Azért hoztuk meg ezt a döntést, mert ezzel is szeretnénk felelősséget vállalni a környezetünkért és azokért az élőlényekért, amelyek számára végzetes a pálmaolaj-gyártás világszerte. 

Tartósítószer, színezék és ízfokozó nélküli édességek

A gluténmentes és vegán szaloncukraink készítésekor nem használtunk mesterséges tartósítószert, színezéket és ízfokozót se. Hiszünk abban, hogy a gondosan összeválogatott alapanyagok, a megfelelően kidolgozott gyártási és csomagolási protokoll biztosítja azt, hogy magas minőségű terméket készítsünk nektek mindenféle mesterséges, nem odaillő hozzávaló nélkül is. 

Rendelési és szállítási tudnivalók

A megrendelésedet a webshopunkkon keresztül adhatod le. Magánszemélyként 15.000 forint felett ingyenesen kiszállítjuk neked, ez alatt 1500 forint a házhozszállítás díja. Viszonteladóként 40.000 forint felett kapod meg ingyenes kiszállítással a csomagodat. Logisztikai partnerünk futárcége a GLS, amely 48-72 órán belül kézbesíti számodra a termékeket.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, a majomkenyer@majomkenyer.hu email címen tudod részünkre jelezni és mi felvesszük veled a kapcsolatot, hogy minél hamarabb választ kaphass a kérdésedre.

ÜNNEPI IDŐSZAK KISZÁLLÍTÁSI MENETRENDJE