15.000 FORINT FELETT INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS magánszemélyeknek!

Fizetés és szállítás

A Majomkenyér.hu webshopjában vásárolhatnak:

magánszemélyek – vendégként (regisztráció nélkül, a szállítási és számlázási cím megadásával) és regisztrált felhasználóként (az ehhez kapcsolódó információkat a FIÓKOM oldalon tudják ellenőrizni, módosítani)

viszonteladóként – olyan cégek regisztrálhatnak, amelyek boltjukban, kávézójukban, fitness termükben, webshopjukban etc. értékesítenek Majomkenyér termékeket. A cégeknek regisztrálniuk kell, és a regisztrációt követő belépés után látják a viszonteladóknak szóló aloldalunkat, és az így elérhető webshopban tudják leadni a rendelésüket.

A webshopban kiválogatott, kosárba tett termékeket, a kosár ellenőrzését követően kétféleképpen fizethetitek:

BARION rendszeren keresztül (bankkártyával)

utánvéttel

A délelőtt 10 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon szállítja ki nektek a GLS. (a jelenlegi helyzetben a futárszolgálat megnövekedett leterheltsége miatt a kiszállítási idő is hosszabb lehet)

A megrendelés leadásakor és a csomagotok összekészítésekor emailes visszajelzést kaptok tőlünk. Majd a csomagotokat átadja logisztikai partnercégünk a GLS-nek.

A futárszolgálat ekkor egy emailben értesít benneteket arról, hogy szükség esetén tudtok módosítani a kiszállítás adatain.

A kiszállítás napján reggel sms-ben értesít a GLS, hogy aznap melyik 3 órás intervallumon belül érkezik hozzátok.

A kiszállítás díjai:
magánszemély: 15000 Ft fölött ingyenes, 15000 Ft alatt 1500 Ft

viszonteladó: 40000 Ft fölött ingyenes, 40000 Ft alatt 1500 Ft