15.000 FORINT FELETT INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS magánszemélyeknek!

ÚJ ROVAT: Bakk Brigitta, dietetikus a Majomkenyéren

“A legvonzóbb ebben a szakmában az, hogy mekkora változásokat érhetünk el az egészségünkben, pusztán az étkezési szokásaink megváltoztatásával. Így anélkül tudunk javítani az életminőségünkön, hogy gyógyszereket, vagy akár komoly orvosi kezeléseket kellene alkalmazni.”

Jó hírrel közeledünk az év végéhez, hogy 2022-t már egy új sorozattal folytathassuk. Ezentúl ugyanis Bakk Brigitta dietetikus tanácsait is olvashatjátok a Majomkenyéren – lesz szó többek között a vegán étrendről, az intoleranciákról, esszenciális aminosavakról, bélflóráról és puffadásról, tanácsot adunk abban is, hogy egy-egy diéta esetén mire figyeljünk a választott termékeknél. Ha kérdésetek van, küldjétek el nekünk, ha pedig személyes konzultációt szeretnétek Brigivel, akkor is bátran írjatok a majomkenyer@majomkenyér.hu oldalra.

Brigi volt a nemrég publikált VEGÁN FEHÉRJE KALKULÁTORUNK szakmai tanácsadója is, használjátok egészséggel!

2014-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, dietetikusként. Számomra a legvonzóbb ebben a szakmában az, hogy mekkora változásokat érhetünk el az egészségünkben, pusztán az étkezési szokásaink megváltoztatásával. Így anélkül tudunk javítani az életminőségünkön, hogy gyógyszereket, vagy akár komoly orvosi kezeléseket kellene alkalmazni. Dolgoztam az állami egészségügy területén, így a legkülönbözőbb betegségekkel és azok dietetikai kezelésével ismerkedhettem meg közelebbről, gyakorlati tapasztalatokat szerezve. Jelenleg élelmiszercégeknél, illetve a magánegészségügy területén végzem szakmai tevékenységemet.

A személyes tanácsadásokon tudom igazán elérni ügyfeleimnél, hogy kihozzák magukból a maximumot. Az a tapasztalatom, hogy akik rátalálnak a számukra legoptimálisabb életmódra, óriási pozitív változást tapasztalnak a közérzetükben. Sokan meglepődnek, hogy apró, de okos változtatásokkal mekkora eredményeket tudunk elérni. Fontosnak tartom a ténylegesen használható gyakorlati tippek, praktikák elsajátítását a személyes konzultáció során és az adott személy lehetőségeinek és igényeinek pontos felmérését. Az élet minden területén a kulcs a tudatosság, de a táplálkozásunk, egészségünk kapcsán ez különösen igaz. Így tudunk igazán magabiztosan kiigazodni a minket elárasztó számtalan információ ellentmondásos tengerében. Ez az a tényező, amit a legfontosabbnak tartok, amivel többet adhat a dietetikus az internet nyújtotta információknál. Jó hír, hogy a befektetett munka itt mindig meghozza gyümölcsét.

ÜNNEPI IDŐSZAK KISZÁLLÍTÁSI MENETRENDJE

Iratkozz fel a hírlevelünkre és küldünk egy 10% kedvezményre jogosító online kupont!