Napindító plant-based gluténmentes finomság ínyenceknek.
Hozzávalók:
- 150g fagyasztott banán
- 100g fagyasztott eper
- 1 Ek. kakaópor
- 1 Ek. mandulavaj (vagy más magvaj)
- 50-120 ml növényi tej (apránként adjuk hozzá, nehogy túl vizes legyen az állaga)
- Tálaláshoz: Majomkenyér csokidarabos kekszmorzsa, friss eper, Majomkenyér csokis-kekszes szelet
Elkészítése:
- Tegyük a fagyasztott basnánt, fagyasztott epret, a kakaóport, a mandulavajat és a növényi tejet egy nagy teljesítményű turmixgépbe és turmixoljuk, amíg homogén nem lesz.
- Kanalazzuk az elkészült smoothie-t egy tálba, díszítsük Majomkenyér csokidarabos kekszmorzsával, friss eperrel és Majomkenyér csokis-kekszes szelettel és már kanalazhatjuk is.