15.000 FORINT FELETT INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS magánszemélyeknek!

Vegán morzsasüti (citromos-kókuszos-bogyós)

Az egyik legnépszerűbb édesség, ami végtelen módon variálható. A mi verziónk vegán, gluténmentes és messze földön híres finomság.

A kedvencek legnépszerűbbike mentes változatban.

Hozzávalók (4 adag)

  • 250g friss eper, apró darabokra vágva (vagy más bogyós gyümölcs)
  • 125g friss áfonya (vagy más bogyós gyümölcs)
  • 1 Ek. kókuszvirág cukor (opcionális)
  • 1 Ek. tápióka keményítő
  • ¼ bio citrom reszelt héja
  • ⅛ tk. vanília őrlemény
  • 100g MAJOMKENYÉR KÓKUSZOS-CITROMOS KEKSZMORZSA
  • 1,5 Ek. kókuszolaj, olvasztva

Elkészítése:

  1. A gyümölcs réteghez keverjük össze az epret, az áfonyát, a kókuszvirág cukrot, a tápióka keményítőt, a citrom héját és a vaníliát egy kisebb sütésálló edényben.
  2. A morzsához keverjük jól össze a kekszmorzsát és a kókuszolajat, majd szórjuk a gyümölcs rétegre.
  3. 170 fokra előmelegített sütőben süssük 30 percig. Figyeljünk rá, nehogy megégjen a teteje. Tálaljuk melegen kókusz alapú vanília fagylalttal, vagy kókuszjoghurttal. A maradékot tároljuk hűtőszekrényben maximum 4-5 napig. 
Facebook
Email

Miért a Majomkenyér?

Gluténmentes, vegán, szójamentes, pálmaolaj-mentes. Igen, finom is.

További cikkek

Termékek

ÜNNEPI IDŐSZAK KISZÁLLÍTÁSI MENETRENDJE