Lepd meg magadat és a vendégeidet: csokis, kekszes, mogyorós édesség.
Hozzávalók (4 db mini tart, vagy 6-8 db muffin):
- 100g étcsokoládé, olvasztva
- 100g törökmogyoró vaj
- 140g növényi tej
- 180g MAJOMKENYÉR CSOKIDARABOS KEKSZMORZSA + 20g szóráshoz
- 50g kókuszolaj, olvasztva
Elkészítése:
- Keverd össze a Majomkenyér csokidarabos kekszmorzsát az olvasztott kókuszolajjal. Nyomkodd mini tart formákba (vagy, ha nincs más kéznél muffin formákba – itt akár mellőzheted is a kosárka formát, nyomkodd csak le az aljára) a kekszalapot. Tedd a mélyhűtőbe legalább 1 órára, hogy megszilárduljon.
- A ‘nutellás’ krémhez keverd homogénre az olvasztott étcsokoládét, a törökmogyorókrémet és a növényi tejet egy közepes tálban. Majd öntsd a megszilárdult tart – vagy muffin – formákba, szórd meg Majomkenyér csokidarabos kekszmorzsával és tedd a hűtőszekrénybe legalább fél órára, vagy a mélyhűtőbe 15 percre, hogy megszilárduljon és már tálalhatod is. A maradékot mindig hűtőszekrényben tárold, maximum 4-5 napig.