0 termék 0 Ft
  • A kosár üres

Termékeink

KEKSZEINK

Törökmogyorós keksz - MENTES DÍJ 2018 Több mindentől mentes desszert* 1. helyezett

*legalább 3 fő allergéntől és/vagy intoleranciát okozó anyagtól mentes

Málnás-csokis keksz - MENTES DÍJ 2019 Street Food kategória 1. helyezett

Törökmogyorós keksz
Narancsos-fahéjas kekszTörökmogyorós chia maggal
Csokis-málnásGyömbéres-amarántosKókuszos-citromos
KakaósVaníliás

Mennyi keksz van a dobozban?
Dobozaink egy szériájánál feltüntettük, hogy az 50 gramm kb. hány kekszet jelenthet, de sajnos félrerthetőre sikerült, így ezúton is pontosítunk:

Ha a zacskóban nem 10, hanem 8 vagy 9 kekszet találtok, az nem azt jelenti, hogy kevesebbet kaptatok, mint ami fel van tüntetve. Amiért eltérhet a kekszek zacskóban lévő száma a feltüntetett számtól, az az, hogy kekszeink kézzel készülnek (vagyis azt az egyformaságot, amit géppel tudnánk biztosítani, így nem lehet), és ennek eredményeképpen néha (kis mértében) eltérő lehet egy-egy darab súlya - csomagoláskor pedig az elsődleges szempont, hogy a dobozon feltüntetett 50 gramm belekerüljön a dobozba. VAGYIS: az általatok vásárolt termékminden esetben 50 gramm, csak néha nem 10, hanem 8-9 kekszben elosztva.

A helyezetet a jövőben orvosolni fogjuk (a következő doboznyomásnál), hiszen semmiképpen sem szeretnénk, ha bárki számára félreérthető lenne a terméken lévő információ, hiszen a kezdetektől azért dolgozunk, hogy segítsük a minket vásárlókat a számukra szükséges, a termékkel kapcsolatos minden tudnivalóval - ideértve azt is, hogy milyen mennyiséget találnak a dobozban.
Ha bármilyen további kérdésed van, írj nekünk a majomkenyer@majomkenyer.hu-ra.


MÉZES KEKSZEINK

     

BONBONOK
PROTEIN SZELETEK

SZALONCUKROK


 
0 termék 0 Ft
  • A kosár üres