Rólunk

Mi az a Majomkenyér?
 
Egy kicsi cég, amit két újságíró és egy mérnök alapított azért, mert bizonyos alapanyagokat nélkülöznünk kellett az étrendünkből, s eközben megtapasztaltuk, hogy milyen finom ételeket lehet így is készíteni. És mivel sokan kértek belőle, elkészítettük másoknak is.


Szeretjük a hagyományos ételeket is, de tudjuk és bízunk benne, hogy egyre többen lesznek, akik velünk együtt tudják majd (mert kipróbálták), hogy számos nagyon finom és nagyon egészséges alapanyag létezik még, amit vétek kihagyni az étrendünkből - függetlenül attól, hogy ételérzékenyek vagyunk-e (és kényszerből váltjuk le például a búzát kölesre) vagy egyszerűen csak nyitottak az újra, ami nagyon finom és egészséges lehet.

Minden édességünkre igaz, hogy adalékanyag- és tartósítószer-mentes, a gluténmentes termékek gluténmentes konyhában készülnek.

Miket készítünk?

Kekszeket és energiaszeleteket. Nézz körül az oldalon, biztosan találsz magadnak valót. Vannak tej- és gluténmentes édességek is, s olyanok is, amelyeket cukorbetegek fogyaszthatnak. Mindenhol feltüntettük az allergéneket, hogy könnyebb és biztonságosabb legyen a választás. Ha mégsem tudsz dönteni, írj, keress minket bátran!

 
Kikkel dolgoztunk eddig?
 
Prezi, Forbes, Auchan, OLX.

Milyen terveink vannak?
 
Szeretnénk, ha minél több helyen megtalálhatnátok minket. Szívesen fogadunk tőletek ötleteket, tippeket akár hazai, akár külföldi helyszínekről van szó.

Rendezvényekre, eseményekre is vállalunk cateringet és mindig készülünk aktuális ajánlatokkal, csomagokkal - böngésszétek az oldalt! 
Köszönjük a magyar állam és az Európai Unió Majomkenyér.hu Kft részére nyújtott támogatását, amiből a hevesi kekszüzemünkbe gyártó gépeket és berendezéseket vásároltunk.
A támogatás összege: 10 millió forint

Ismerd meg az oldalt! Itt megtudhatod, mit hol találsz, hol és hogyan érdemes kezdeni.
0 termék 0 Ft
  • A kosár üres