Majomkenyér.hu - mentes.másként.mindenkinek

2014-11-27 17:22:55
Közel 3 éve létezik a Majomkenyér.hu, és 2014 szeptemberebe óta kekszeket, édességeket, energiaszeleteket is készítünk. Mi szeretjük, kóstold meg Te is!
 


Amennyiben most jártok itt először, a Rólunk és Sajtó (megjelenések) rovatokból, írásokból megtudhatjátok, kik vagyunk, miért kezdtünk kekszeket készíteni és mi minden történt velünk eddig.

Az oldalon kézműves kekszeket tudtok rendelni, a blogban pedig a saját tapasztalatainkat és fontos(nak tűnő) információinkat is megosztjuk majd veletek.

A termékeknél nagyon fontos allergén, tápanyag és összetevő információkat találtok, erről készítettünk egy kis útmutatót.

A rendelést úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb módon kiválaszthassátok és bepakolhassátok, amit venni szeretnétek. Fizetni készpénzben, előre utalással, SZÉP kartyaval, PayPal-on keresztül is tudtok. A rendelés menetéről, a regisztrációról és a házhozszállítás díjairól többet itt olvashattok.

Tudtok tehát rendelni az oldalról is, de megtaláltok bennünket több kávézóban, bisztróban, boltban - a lista folyamatosan bővül, Budapesten és vidéken is. Keressétek ki a hozzátok legközelebb lévő partnerünket és ajánljatok bátran boltot (vagy minket a boltoknak).

 


 

0 termék 0 Ft
  • A kosár üres