0 termék 0 Ft
  • A kosár üres

Majomkenyér home office csomagok

2020-04-02 14:09:27
Majomkenyér home office csomagok
Különleges napokat élünk, mi pedig igyekszünk lépést tartani a megváltozott körülményekkel, de ami még fontosabb: a ti igényeitekkel! Mindezek eredménye lett, hogy 5 mentes édességekkel teli csomagot állítottunk össze, amiket most INGYENESEN házhozszállítunk nektek.
Gluténmentes, tejtermék nélkül készülő kekszek, vegán bonbonok és protein szeletek, 0% mesterséges tartósítószerrel, színezékkel, ízfokozóval - pont úgy, hogy minden nap kicsit könnyebb és optimistább lehessen.

Fogadjátok őket szeretettel, és ha bármi kérdésetek van, keressetek minket a majomkenyer@majomkenyer.hu email címen.
 

A RENDELÉS MENETE:
  • ÍRJ nekünk egy emailt a majomkenyer@majomkenyer.hu-ra (az email tárgya: MEGRENDELÉS)
  • vagy HÍVJ FEL minket: 06308602270 vagy 06303758330

Az adatok, amikre szükségünk lesz:
Választott csomag neve
A te neved
Cím
Telefonszám
Email cím

A megrendeléseddel kapcsolatban forgalmazónk, az ISH Food felveszi veled a kapcsolatot és egyeztettek a kiszállítás időpontjáról. A csomag árát előreutalással tudod majd rendezni.
 


 
HOME OFFICE csomag - 9 doboz keksz
 

 
A legnépszerűbb Majomkenyér-kekszeket válogattunk össze egy csomagba, köztük
a két Mentes-díjas ízt is - otthoni munkához, tanuláshoz, beszélgetéshez, vacsora utánra (esetleg ebéd előttre), online kávézáshoz vagy baráti körkapcsoláshoz. Gluténmentes, tejtermék nélkül készülő édességek, amikből kihagytuk a szóját, a pálmaolajat, és a mesterséges tartósítószereket, színezékek, ízfokozót is.

A kekszek tápértékei, összetevői:
Epres-csokoládés - katt
Málnás-csokis - katt
Kókuszos-citromos - katt
Törökmogyorós - katt
Narancsos-fahéjas - katt
Törökmogyorós chia maggal - katt


ÁR: 5990 Ft
 


 
'otthon maradok és sportolok" csomag - kekszek és protein
s
zeletek
 

 
Hozzáadott cukor nélkül készülő édességek azoknak, akik néhány négyzetméteren is oda szeretnének figyelni a kalóriákra és tudatosan támogatnák a testüket. Glutén- és tejtermék nélkül készülő kekszek és vegán, élelmirost-forrás protein szeletek - cukorbetegnek is. A kekszek ésa vegán protein szeletek szója- és pálmaolaj-mentesek, nem tartalmaznak mesterséges tartósítószereket, színezékek és ízfokozót sem.

A kekszek és a protein szeletek tápértékei, összetevői:
Kókuszos-citromos keksz - katt
Áfonyás-kókuszos keksz - katt
Epres-citromos protein szelet - katt
Málnás-narancsos protein szelet - kattÁR: 6290 Ft

 

 
Családi bonbon csomag
 

 
Vegán, gluténmentes élelmirost-forrás 3 ízben - és olyan mennyiségben, hogy senki ne maradjon bonbon nélkül otthon. A bonbonokban nem találsz mesterséges tartósítószert, színezéket, ízfokozót, sőt szóját és pálmaolajat sem.

A bonbon tápértékei és összetevői:
Epres-kókuszos - katt
Sós-karamellás - katt
Málnás-kókuszos - katt


ÁR: 7990 Ft
 

 
'jut mindenkinek' keksz csomag
 

 
Lédig, 3 darab fél kilós kiszerelésből állítottuk össze ezt a csomagot a legközkedveltebb ízekből, köztük a 2018-ban Mentes-díjas (több mindentől mentes desszert kategória) Törökmogyorós keksszel. A kiszerelés azon túl, hogy lehetővé teszi, hogy kedvezőbb áron juss nagyobb mennyiséghez, környezetbarát megoldás is, hiszen egy zacskóba kerül 10 doboznyi keksz-mennyiség. A kekszek gluténmentesek, tejtermék nélkül készülnek, mindezek mellett pedig   szója- és pálmaolaj-mentesek, nem tartalmaznak mesterséges tartósítószereket, színezékek és ízfokozót sem.

A kekszek tápértékei, összetevői:
Törökmogyorós - katt
Narancsos-fahéjas - katt
Vaníliás-kakaós - katt


ÁR: 14 990 Ft
 

 
ANYAMENTŐ csomag
 
Home offive pro Majomkenyér csomag

 
Egy csomag a mindennapokkal zsonglőrködő anyukáknak, apukáknak, és mentes hedonistáknak: glutén- és tejtermék nélkül készülő kekszek, vegán bonbonok és protein szeletek (20% protein tartalommal). Mindez olyan mennyiségben, hogy okos beosztással egész sokáig kitart. A termékek szója- és pálmaolaj-mentesek, nem tartalmaznak mesterséges tartósítószereket, színezékek és ízfokozót sem.

A termékek tápértékei, összetevői:
kekszek - lásd HOME OFFICE csomag
bonbonok - lásd családi bonbon csomag
protein szeletek - lásd 'otthon maradok és sportolok' csomag


ÁR: 8990 Ft
 

Home Office Személyi Edzés csomagEnnek a csomagnak az ötlete abból született, hogy mi tulajdonképpen így élünk néhány hete.Erről pedig eszünkbe jutott, hogy talán másnak is legalább ilyen jólesne ez a heti menetrend. A 2 hetes csomag tartalma 10 darab vegán 20% fehérje tartalmú protien szelet (mindenféle mesterséges dolgok és hozzáadott cukor nélkül), és 4 alkalom online személyi edzés egy állapotfelméréssel - és nagyon kedves, szuper lelkes edzővel.

Az edzésekről és az edzőről még több információ - katt
Vegán protein szeletek tápanyagértéke és összetevői:
Epres-citromos protein szelet - katt
Málnás-narancsos protein szelet - katt

ÁR: 10 990 Ft


0 termék 0 Ft
  • A kosár üres