Gyere be: My Little Corner

2016-03-08 10:22:55
Gyere be: My Little Corner
A "Gyere be" névre keresztelt új sorozatunkban bemutatjuk nektek a Majomkenyér partnereit, hogy ti is megismerjétek azokat a helyeket, akikkel kapcsolatban vagyunk, ahova érdemes betérni egy kávére, vásárolni vagy csak körülnézni. 
Elsőként azt a helyet ismerhetitek meg, amelyik a Majomkenyér.hu személyes átvevőpontja is. A My Little Corner kávézó egyik tulajdonosa, Viki olyan lelkesedéssel és kedvesen fordult a termékeink felé, hogy nem volt kérdés az együttműködés.


 
A családi vállalkozásban megálmodott és megvalósítptt kávézó (és ételbár) tavaly júniusban nyitott a XIII. kerületben. Az, hogy az ételérzékenységgel és allergiával élőkre is odafigyelnek, személyes érintettségükből (is) adódik.


"A hely ötletét egy véletlen adta, amikor egyikünk meglátta a Pannónia utca 70. alatt lévő kiadó üzlethelységet. Vendéglátás területén szerzett tapasztalatok, személyes érintettség és egy ételallergiásokra koncentráló webáruház üzemeltetése jó alapnak bizonyult ahhoz, hogy belevágjunk. A missziónk az volt, hogy kézzelfogható segítséget nyújtsunk, és minden olyan problémát kiküszöböljünk, amit személyesen, más helyen megtapasztaltunk ételallergiásként. Ez a cél lebeg ma is előttünk, és ennek tudatában bővítjük termékpalettánkat, nagy hangsúlyt fektetve vendégeink véleményére" - meséli Viki.

Járjatok arra, menjetek be!

0 termék 0 Ft
  • A kosár üres