Gyere be: Mediline Egészségcentrum

2016-04-11 12:33:59
Gyere be: Mediline Egészségcentrum
Sorozatunk következő részében a Mediline Egészségcentrum mutatkozik be. A cég fontos szerepet játszott a Majomkenyér.hu életében.
A Mediline (nagy- és kiskereskedése) az elsők között volt, akik bizalommal és érdeklődéssel fordultak a Majomkenyér-termékek felé, így mi is Gyere be sorozatunk elsői között szeretnénk őket bemutatni - ha van még olyan vásárlónk, aki esetleg nem ismeri őket.
 

 
A MediLine filozófiája szerint az egészséges életmód nem ér véget a megfelelő élelmiszerek kiválasztásánál, étrend-kiegészítők, natúrkozmetikumok és gyógytermékek széles választékával várják azokat, akik egészséges termékeket szeretnének vásárolni. Az áruk sokfélesége lehetővé teszi, hogy a különböző érzékenységgel élők (cukorbetegek, laktóz- és lisztérzékenyek), illetve a speciális étrendre és életmódra szorulók is lemondások nélkül választhassanak. Az üzletben közel 8000 termékből válogathatnak a betérők (és további 12 000 rendelhető) - tudtuk meg a cégtől.

 
Gyakran szerveznek tematikus programokat is, hogy egyre többen ismerkedhessenek meg az egészséges életmóddal, illetve azokkal a termékekkel, amik ebben segítik őket. Mindezek mellett Magyarország első és egyetlen egészséges autósreggelizőjét is a Mediline nyitotta. A "MediLine Drive-in"-ben hétköznaponként reggel 8 és 11 óra között várják mindazokat, akik egészséges ételekkel kezdenék a napot. De van egészségcentrum, törzsvásárlói program és folyamaros akciók is az Egészségházban. Érdemes betérni.0 termék 0 Ft
  • A kosár üres