Gyere be: BORN2BIO

2016-05-05 14:16:42
Gyere be: BORN2BIO
A BORN2BIO egy néhány hónappal ezelőtt nyílt üzlet-kávézó Pest belvárosában, a Kertész és Király utca sarkán. Először vendégként jártunk ott és annyira jól éreztük magunkat, hogy arra gondoltunk, szuper lenne, ha itt is lehetne Majomkenyeret kapni. Beszélgettünk a végtelenül kedves csapattal, és most már bármikor betérhettek oda kekszért vagy bármi más finomságért.
"A BORN 2 BIO organikus élelmiszer és kávézó családi vállalkozásként működik, és hiszünk abban, hogy a minőségi táplálkozással, a tudatos életvitellel sokat tehetünk saját egészségünkért, valamint környezetünkért. Kínálatunkban olyan termékeket tartunk, amit mi magunk is szívesen elfogyasztunk, használunk, ilyenek többek között a Majomkenyér termékei is, így nagy örömmel forgalmazzuk, s ajánljuk vásárlóinknak is" - ezt már Bornai Róbert, a volt egyik tulajdonosa mondja nekünk arról, mi motiválta őket az üzletnyitásban és a termékek kiválasztásában. 
Nem csak a boltban, de a kávézónban is külön figyelmet fordítanak a táplálékallergiával, érzékenységgel élőkre, így többféle növényi tejjel is (akár a naponta friss saját készítésűvel) megkóstolhatóak a kávékülönlegességeik.Szeretnivaló hely, szeretnivaló csapattal és rengeteg termékkel. Menjen be, aki arra jár!

0 termék 0 Ft
  • A kosár üres